Kinesist Antwerpen

ONTDEK DE MAGNUS KINESISTEN

Ontdek wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan

 
Kinesist Leuven

OVER ONS

Magnus is een team van kinesisten die staan voor:

  • patiëntgerichte zorg

  • voortdurende training en opleiding

  • inter- en multidisciplinaire aanpak

  • complementaire specialisaties

PATIËNT GERICHT

Individuele therapie is de hoeksteen van Magnus. Tijdens de behandeling hanteren we volledige en persoonlijke aandacht voor elke individuele patiënt.

Magnus optimaliseert het revalidatietraject door gebruik te maken van onze brede waaier aan specialisaties. Wisselen van kinesitherapeut doen we enkel na intern overleg en wanneer er voor u een meerwaarde kan gerealiseerd worden.

Daarnaast beschouwen we patiënten als partners in de revalidatie. Door middel van individueel afgestemde programma's en een anoniem feedback systeem trachten we de zorg te optimaliseren, dag in dag uit.

Kinesist Leuven Antwerpen
Kinesist Antwerpen

TRAINING & EDUCATIE

Magnus richt zich op continue ontwikkeling van haar kinesisten. We organiseren interne opleidingen en wekelijks overleg in functie van kwaliteitsverbetering en waardecreatie voor patiënten.

Educatie van patiënten is cruciaal voor een succesvolle revalidatie. Onze kinesisten helpen patiënten om controle te nemen over hun gezondheid en herval te voorkomen. Dit doen we via informatie fiches en tijdens onze individuele sessies.

Tot slot bieden we als organisatie ook stageplaatsen aan voor studenten in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Het houdt ons scherp en laat toe een nieuwe generatie aan kinesisten te inspireren.