Interieur Magnus Kinesitherapie Antwerpen

MAGNUS ANTWERPEN

Herontdek de bewegende mens in jezelf.

 

MAISON MAGNUS
ANTWERPEN

Magnus kinesitherapie weet dat een gezonde omgeving bijdraagt tot een gezonde persoon. Daarom tracht Magnus natuurlijke elementen te integreren in het interieur. Veel licht, ruimte, interactie en aangename kleuren staan dan ook centraal. Ontdek de praktijk in onderstaande collage.

 
 
Kinesitherapiepraktijk Magnus Antwerpen

ANTWERPS ERFGOED

Magnus is gelegen in het iconische art-deco gebouw van de Brusselse architect Apollon Lagache uit 1937.

TOEGANKELIJK

Magnus kinesitherapie Antwerpen is uitermate goed bereikbaar vanwege de vele toegangswegen naar de Tunnelplaats. Er is steeds parkeerplaats en onze praktijk is toegankelijk voor patiënten met een rolstoel.

Welkom bij Magnus Kinesitherapie Antwerpen
 
Zijgevel Magnus Kinesitherapie Antwerpen

LICHT

Natuurlijk daglicht is uitermate belangrijk in binnenruimten. Magnus tracht deze maximaal te capteren en zo een ruimtelijke en gezonde omgeving te creëren.

Inkom Magnus Kinesist Antwerpen

WELKOM

Een gezond lichaam in een gezonde omgeving. Bij Magnus zetten we ook in op een design waar je je goed bij voelt, die uitnodigt tot herstel.

RUIMTELIJK

Kinesitherapie omvat genezing door beweging. Een actieve rol van de patiënt is dus uitermate belangrijk. Daarom voorziet Magnus de ruimte en openheid om actief beter te worden. Zien bewegen, verlaagt de drempel om zelf te bewegen op uw niveau en onder persoonlijke begeleiding van uw Magnus kinesitherapeut.

Wachtzaal Magnus Kinesisten Antwerpen
Oefenzaal Magnus Kinesisten Antwerpen

FACILITEREND

Beschikt u thuis niet over de mogelijkheid om uw revalidatie uit te voeren dan kan u bij Magnus terecht gedurende uw revalidatieperiode bij ons. Dat kan voor, na uw behandeling of op een ander moment.

NEEN, JE BENT NIET ALLEEN

Bij Magnus willen we je laten ervaren dat je niet alleen bent. Andere patiënten kunnen je inspireren om beter te worden of je kan ervaringen uitwisselen. In onze open ruimte faciliteren we die interactie. Samen gaat het eenmaal makkelijker dan alleen.

Balie Magnus Kinesisten Antwerpen
Oefenzaal Kinesist Antwerpen 2
Bureau Magnus Kinesist Antwerpen
Oefenzaal Kinesist Antwerpen 3
Trappenhal Magnus Kinesist Antwerpen
Trappenhal Magnus Kinesist Antwerpen 2
Oefenzaal Magnus Kinesisten Antwerpen 4
Trappenhal en wachtzaal Magnus Kinesitherapie Antwerpen
Behandelruimte 1 Magnus kinesisten Antwerpen
Zuidelijke gevel Magnus Kinesitherapie Antwerpen