Kinesist Leuven
Kinesist Leuven

WELKOM BIJ ONZE KINESISTEN IN LEUVEN

 

MAGNUS | UW KINESIST OP MAAT IN LEUVEN

Magnus is een groepspraktijk van kinesisten te Leuven die staat voor patiënt gecentreerde zorg. Aan de hand van een complementair team van gepassioneerde kinesisten werken we samen met de patiënt(e) en andere zorgverleners om uw revalidatie optimaal te laten verlopen. Magnus zet in op het samenwerken binnen en buiten de kinesitherapiepraktijk en doet dit aan de hand van verschillende pijlers tot kwalitatieve zorg.

 

KINESITHERAPIE OP MAAT

Onze prioriteit is de juiste behandeling voor uw klachten. Bij Magnus vindt u een kinesisten team met complementaire expertises die op maat wordt ingezet doorheen uw revalidatietraject. Wanneer wij u niet verder kunnen helpen, helpen we u in contact te komen met andere gespecialiseerde kinesisten of zorgverleners.

EXCLUSIEVE AANDACHT VAN UW KINESIST

Revalidatie vergt aandacht en een sterke samenwerking tussen patiënt(e) en kinesist. Bij Magnus in Leuven krijgt u de volledige aandacht die u nodig heeft en garanderen we een exclusieve één op één werking tijdens uw behandeling. Enkel wanneer competenties van onze kinesisten een meerwaarde zijn voor uw herstel bekijken we samen met u hoe we deze optimaal kunnen inzetten voor uw revalidatie proces.

Kinesist Leuven
Goede kinesist Leuven

KWALITEIT VAN UW KINESIST

Onze kinesisten beogen kwalitatieve kinesitherapie aan te bieden en doen dit aan de hand van verschillende pijlers:

  • patiënt(e) gecentreerde zorg

  • sterke communicatie

  • anonieme patiënten feedback

  • voortdurende competentie ontwikkeling van onze kinesisten

  • patiëntenoverleg -en educatie

OPLEIDINGSPRAKTIJK

Magnus kinesitherapie Leuven is een erkende opleidingspraktijk aan verschillende universiteiten. Om een goede kwaliteit van de stage te realiseren heeft Magnus een professionele stagecoördinator, een competentie gebaseerd stageplan en een commitment van elke lid van ons team van kinesisten om de stagiair inkijk te geven in zijn / haar werking. Dit creëert een open leer omgeving voor het team en de stagiair.

Kinesisten Leuven
Kinesist Antwerpen

TOEGANKELIJKHEID

Onze kinesitherapie praktijk te Leuven is makkelijk bereikbaar per wagen, de fiets, te voet of het openbaar vervoer. U kan ons vinden aan de Naamse poort te Leuven op de Erasme Ruelensvest 11. Kan u niet tot bij ons komen vanwege ziekte of door een beperkte mobiliteit, dan helpen we u graag verder aan huis of via een tele-/videoconsult totdat u beter bent. Hiermee beogen we te vermijden dat u zorgen uitstelt.