MAISON MAGNUS | UW KINESIST OP MAAT IN ANTWERPEN

Magnus kinesitherapie gelooft dat samen genezen beter gaat. Wij bieden een thuis met tijd en ruimte om uw gezonde zelf te herontdekken. Want als u geneest door uw revalidatie, dan geniet iedereen daarvan. Wij geloven dat als u zich thuis voelt, u minder stress hebt, beter kan oefenen en dus sneller herstelt. Ontsnap de drukte in onze woonkamer voor of na uw behandeling.

 

KINESITHERAPIE OP MAAT

Onze prioriteit is de juiste behandeling voor uw klachten. Bij Magnus vindt u een diversiteit aan expertise die op maat wordt ingezet doorheen uw revalidatietraject.

PERSOONLIJK

Revalidatie vergt aandacht en een sterke samenwerking tussen patient en therapeut. Bij Magnus krijgt u de volledige aandacht die u nodig heeft. Wij wisselen enkel tussen therapeuten indien we als team inschatten dat dit een meerwaarde biedt voor uw revalidatie proces.

Kinesist Antwerpen

FEEDBACK

Magnus gelooft in zelfreflectie en continue verbetering. Door middel van uw anonieme feedback worden onze zorgen en uw klachten beter. Wij bevragen onze patiënten pro-actief.

EDUCATIE

Spondyloliwat? Brachialhoe? Kennis van uw aandoening is uitermate belangrijk om te revalideren en herval te vermijden. Magnus vindt educatie essentieel om van u een partner in het herstel te maken.

Coming soon
Image by Nino Liverani