Uw kinesist op maat
bij onze referentiepraktijk te Antwerpen

Bij Magnus kinesitherapie in Antwerpen vindt u een sprankelend team van gepassioneerde kinesisten. Het complementaire team staat klaar om kinesitherapie op maat te bieden doorheen uw revalidatietraject. Door de juiste competenties op elkaar af te stemmen kunnen we uw revalidatie optimaliseren. Daarnaast garanderen we dat er intern overleg is tussen onze teamleden en met uw (huis-)arts van zodra de revalidatie moeizaam verloopt.

Ontmoet ons in het iconisch art-deco gebouw op de Tunnelplaats!

Ontdek hier hoe Magnus garant staat voor kwalitatieve kinesitherapie

Bereikbaarheid

Tunnelplaats 1
2000 Antwerpen

T 03 277 18 01
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Routebeschrijving 

Maak een afspraak

Parking

U kan vlot parkeren voor onze deur of iemand afzetten. Onze lokatie aan de Tunnelplaats en de Koeikensgracht heeft aardig wat publieke parkeerplaatsen. U kan hier ook in alle rust een parkeerplek vinden zonder enige verkeersdrukte.

Per wagen

  • Vanuit Antwerpen noord - via de Noorderlaan en Italiëlei
  • Vanuit Linkeroever - via de Waaslandtunnel en dan keren via die de Italiëlei
  • Vanuit Antwerpen zuid - via de Frankrijk en Italiëlei

Openbaar vervoer

  • Bus 36 tot Antwerpen Sint Jansplein
  • Bussen 620, 640, 770, 77, 776 tot Noorderplaats
  • Bus 17 tot Antwerpen Rodestraat
  • Tram 1 of 24 tot Noorderplaats

Specialisaties
in Antwerpen

Maison Magnus Antwerpen
een huiselijke, warme en gezonde omgeving voor de kinesist en patiënt

In Maison Magnus te Antwerpen ontvangen we u in een informele en huiselijke setting. Hier gaan professionalisme en gezondheid hand in hand. Zowel voor ons team als de patiënt is het belangrijk om voorbij het ziektebeeld te kijken en gezondheid optimaal te faciliteren tijdens uw bezoek aan ons. Bij Magnus vindt u een lichtrijke, open en warme plek en trachten we de drempel tot bewegen te minimaliseren.

magnus kinesisten antwerpen wachtzaal
Profiel Magnus Kinesist Antwerpen

Profiel van de Magnus kinesist
te Antwerpen

Een Magnus kinesist wordt gekarakteriseerd door een passie om patiënten te helpen, intensief met collega’s samen te werken, competenties te delen en de kinesitherapie in de praktijk naar een hoger niveau te tillen. Bij Magnus garanderen we dat de kinesisten constructief met elkaar communiceren en zo de het beste in elkaar naar boven halen i.f.v. de patiënt. Daarnaast volgen Magnus kinesisten jaarlijks opleidingen en is er ook een interne opleiding voorzien tussen de teamleden om tot optimale kruisbestuiving van kennis te komen.

Ons team van kinesisten
te Antwerpen

Betrokken partij in
het gezondheidszorglandschap van Antwerpen

In lijn met de ambitie van Magnus zijn onze praktijken en kinesisten ook actief betrokken bij de ontwikkeling van de kinesitherapie in de regio Antwerpen. Het doel is om collega kinesisten beter te kennen om opvolging of doorverwijzing van patiënten te optimaliseren indien wij geen meerwaarde kunnen bieden voor de patiënt. Daarnaast is Magnus ook geëngageerd in de Eerstelijnszone van Antwerpen en aangesloten bij de Antwerpse kinesitherapeuten kring. Verder tracht Magnus de kloof met de ziekenhuizen te dichten door het opzetten van een regionaal overlegorgaan tussen de belangrijke stakeholders om zorgtransities te optimaliseren.

Magnus Kinesist Eilandje Museum Aan De Stroom Antwerpen
Magnus Kinesist Antwerpen Ingang Koeikensgracht

Toegankelijkheid

Onze kinesitherapie praktijk te Antwerpen is makkelijk bereikbaar per wagen, de fiets, te voet of het openbaar vervoer. U kan ons vinden op de hoek van de Tunnelplaats en de Koeikensgracht. Kan u niet tot bij ons komen vanwege ziekte of door een beperkte mobiliteit, dan helpen we u graag verder aan huis of via een tele-/videoconsult totdat u beter bent. Hiermee beogen we te vermijden dat u zorgen uitstelt.

Opleidingspraktijk voor
de Universiteit van Antwerpen

Magnus kinesitherapie Antwerpen is een erkende opleidingspraktijk van de UAntwerpen. Een stage bij Magnus omvat een gedetailleerd ontwikkelingsplan voor de stagiair. Het einddoel van de stage is dat de student kinesitherapie zichzelf ontwikkelt in één welbepaald ziektebeeld opdat hij / zei zich competent voel om als kinesist een patiënt van A tot Z te helpen revalideren. Doorheen de stage kan de student bij elke Magnus kinesist een inkijk verkrijgen. Hierdoor ontstaat er een transparante, open leeromgeving voor het volledige team en dit in functie van het voortdurend verbeteren van de zorgkwaliteit.

Ontdek meer over een stage bij Magnus

Magnus Kinesisten Opleiding Universiteit Antwerpen

Onze tarieven

Magnus kinesitherapie Antwerpen focust op zorgkwaliteit, continuïteit en toegankelijkheid. De conventie tarieven, opgelegd door de mutualiteiten en het RIZIV zijn ontoereikend om dit te realiseren (zie ook de onafhankelijke Mind over Matter studie). Magnus is overtuigd dat haar werking een hoge kwaliteit biedt, overconsumptie inperkt en tijdige doorverwijzing of samenwerking met andere zorgverleners bij complicaties versnelt. Hierdoor zal de totale kost voor uw revalidatie lager uitvallen en zetten we in op preventie opdat u eigenaarschap kan nemen van uw gezondheid. Magnus garandeert dan ook exclusieve één op één werking tijdens een consultatie, een up-to-date medisch dossier en tijdige bijsturing wanneer uw revalidatie niet volgens plan verloopt.. Daarnaast zijn we pioniers in de integratie van nieuwe toepassingen om communicatie tussen zorgverleners te verbeteren in functie van betere patiënten uitkomsten. Tot slot ontlast Magnus haar kinesisten van de telefooncentrale en hanteren we een anoniem feedbacksysteem van de patiënt om onze dienstverlening verder te verbeteren.