Magnus kinesisten
Uw partner in de revalidatie

Magnus staat voor kwalitatieve en gepersonaliseerde kinesitherapie in een gezonde omgeving. Magnus heeft een innovatieve werking met als focus de optimalisatie van de zorguitkomsten van de patiënt. Dit doen we door in te zetten op de werkomgeving van de kinesitherapeut, de optimalisatie van de patiëntervaring en de integratie van kinesitherapie in het bredere zorglandschap

Kinesitherapie
op maat

Een gezond lichaam
in een gezonde omgeving

Een gezonde omgeving stimuleert genezing en dit vertaalt zich in onze kinesitherapie praktijken. We beogen een aangename, huiselijke en gezonde revalidatie -en werkomgeving te creëren. Bij ons vindt u dan ook geen klinische setting maar een huiselijke sfeer en een warm team van betrokken professionals.

Oefenzaal goede kinesisten magnus
Magnus Kinesitherapie Feedback

Kinesitherapie op maat
doorheen uw behandeltraject

Onze prioriteit is de juiste behandeling voor uw klachten doorheen het volledige behandeltraject. In onze praktijken vindt u dan ook steeds een complementair team van kinesitherapeuten. Bij Magnus vindt u een team dat elkaar kent en zo tijdig de competenties van een collega inschakelt om uw herstel te optimaliseren. Hierdoor beogen we de juiste zorg te leveren op het juiste moment. Magnus beoogt dus een optimale impact tijdens uw behandeling, keer op keer.

Uw persoonlijke kinesist
in een hecht team

Revalidatie vergt aandacht, het nodige wederzijds vertrouwen een sterke samenwerking tussen patiënt en kinesist. Bij Magnus krijgt u de volledige aandacht die u nodig heeft. Uw persoonlijke kinesist gaat als partner samen met u op zoek naar uw revalidatie noden. Tijdens elke behandeling werken wij één op één met u in functie van een optimaal resultaat!

Ontmoet onze Magnus kinesisten

profiel goede magnus kinesisten
kracht kinesisten revalidatie

Herontdek de helende kracht
van beweging met uw kinesist

Kinesitherapie staat voor het maximaliseren van levenskwaliteit en bewegingspotentieel en dit door middel van de helende kracht van actieve en passieve bewegingen. Doordat kinesitherapie een niet invasieve behandelstrategie is, zijn er weinig tot geen negatieve neveneffecten en is het een te overwegen behandelstrategie complementair met andere behandelplannen. Tot slot speelt de kinesist een belangrijke rol om pijnvrij te kunnen blijven bewegen en draagt zo bij aan de preventie van aandoeningen ten gevolge van inactiviteit.

Ontdek de rol van kinesitherapie

Uw feedback
is de sleutel tot een optimale revalidatie

Magnus kinesisten geloven in zelfreflectie en continue verbetering. Door middel van uw anonieme feedback worden onze diensten en uw klachten beter. Wij bevragen onze patiënten pro-actief en op het einde van elke behandelreeks.

Contacteer ons voor meer info

Educatie
van de patiënt

Spondyloliwat? Brachialhoe? Kennis van uw aandoening is uitermate belangrijk om te revalideren en herval te vermijden. Magnus vindt educatie essentieel om van u een partner in het herstel te maken. Ontdek dan ook meer over uw revalidatie in onze behandeltrajecten en van uw Magnus kinesist tijdens uw revalidatie en neem uw gezondheid in eigen handen.

Ontdek de revalidatietrajecten per ziektebeeld

Onze laatste
nieuwsartikels

Meer nieuwsberichten

Ontdek de patiënt gerelateerde
behandeltrajecten 

Meer behandeltrajecten